Επιλογή απόχρωσης:

Συχνές Ερωτήσεις

Η essie εισάγει τη νέα σειρά essie gel couture, μια εξαιρετικά σοφιστικέ συλλογή, δημιουργημένη για την τελειότητα και διαμορφωμένη για να διαρκεί περισσότερο. Σχεδιασμένη με γνώμονα την υψηλή ραπτική,  η νέα gel couture collection παρουσιάζει 42 ολοκαίνουργια χρώματα με αντοχή, που αναδεικνύουν την πολυτέλεια στα δάχτυλά σας.

  • η σειρά gel couture προσφέρει μια μεγάλη παλέτα εμβληματικών χρωμάτων για τη μόδα αλλά και ιδιαίτερες αποχρώσεις, ενώ παρέχει το υψηλότερο επίπεδο τεχνολογίας και επίδοσης για ένα μανικιούρ με αποτέλεσμα gel από το κομμωτήριο ή το nail salon.
  • η φόρμουλα είναι εξειδικευμένη για ενισχυμένη λάμψη και για ένα ultra-glossy finish.
  • το gel couture είναι μια διαδικασία 2 βημάτων, χωρίς να απαιτείται η χρήση λάμπας UV/LED.
  • το μπουκάλι πρωταγωνιστεί με ένα ολοκαίνουργιο σχέδιο που μιμείται τα φορέματα υψηλής ραπτικής της πασαρέλας και διαθέτει ένα βουρτσάκι ελαφρώς στροβιλισμένο, που δεν στάζει και επιτρέπει την ακριβή εφαρμογή του προϊόντος.

Το gel couture διαρκεί έως και 12 ημέρες.

Η τεχνολογία κατά του σπασίματος του χρώματος που περιέχει το top coat δημιουργεί ένα προστατευτικό κέλυφος που βοηθά να αποτραπεί το ξεφλούδισμα. Τα συστατικά της φόρμουλας του χρώματος και του top coat λειτουργούν απρόσκοπτα για να δημιουργήσουν σταθερότητα, βελτιώνοντας την επίδοση του και βοηθώντας την εξάλειψη του ξεφλουδίσματος και τη διατήρηση της λάμψης στην πάροδο του χρόνου. Το χρώμα και το top coat είναι προσαρμοσμένα για να δουλεύουν μαζί για την τέλεια εφαρμογή.

Tο essie gel couture είναι ένα υβριδικό σύστημα 2 βημάτων, το οποίο σημαίνει ότι το στρώμα του χρώματος είναι σχεδιασμένο για να προσκολλάται απευθείας στο νύχι και το top coat στο χρώμα του βερνικιού. Αυτή η φόρμουλα έχει αναπτυχθεί ώστε το χρώμα να μην χρειάζεται βάση και το χρώμα με το top coat να συνεργάζονται τέλεια μαζί. Γι’ αυτό προσθέτοντας μια βάση μπορεί να προκληθεί μικρότερης διάρκειας μανικιούρ. Δεν συνιστούμε τη χρήση οποιασδήποτε βάσης.

To gel couture έχει αναπτυχθεί για να τοποθετείται απευθείας σε φυσικό νύχι χωρίς την χρήση βάσης και η φόρμουλά του περιορίζει αυτό το φαινόμενο. Παρόλα αυτά, να σημειωθεί πως το λέκιασμα εξαρτάται από τον κάθε τύπο νυχιού.

Tο πρωτοποριακό βουρτσάκι του gel couture έχει ένα κωνικό τελείωμα που προσφέρει τέλεια κάλυψη και άψογο φινίρισμα. Το στροβιλισμένο του στέλεχος είναι ένας νέος σχεδιασμός πατέντας που επιτρέπει την ακριβή εφαρμογή σωστής ποσότητα προϊόντος, που ρέει προς το ελεύθερο άκρο και πάνω στο νύχι για ελεγχόμενη εφαρμογή.

H essie έχοντας περάσει χρόνια στα παρασκήνια των shows των καλύτερων designers στα fashion weeks σε όλο τον κόσμο, είναι ξεκάθαρο πλέον πως διατηρεί την αγάπη της και την προτίμησή της στους μεγαλύτερους Οίκους μόδας. Γι’ αυτό και το gel couture είναι εμπνευσμένο από τα αριστουργήματα της μόδας. Το σχήμα του essie gel couture μπουκαλιού σχεδιάστηκε για να μιμηθεί το στροβίλισμα ενός τέλεια ραμμένου φορέματος και να φέρει στη ζωή την αίσθηση της υψηλής ραπτικής. Τίποτα δεν μπορεί να το ανταγωνιστεί , το μπουκάλι δίνει την αίσθηση της ποιότητας και της κουλτούρας, και είναι σχεδιασμένο για να ταιριάζει απόλυτα με την παλάμη του χεριού.

Η essie gel couture περιλαμβάνει 42 ολοκαίνουργια, μοναδικά χρώματα διαφορετικά από όλες τις υπόλοιπες σειρές της essie. Η χρωματική παλέτα συνεχώς θα ανανεώνεται με νέα ιδιαίτερα, υψηλής ποιότητας χρώματα αποκλειστικά για τη συλλογή gel couture.

Τα χρώματα της σειράς essie gel couture προσφέρουν μια επαγγελματική εφαρμογή με το αποτέλεσμα του gel, χωρίς την χρήση λάμπας.

Η διαδικασία αφαίρεσης του essie gel couture είναι πολύ εύκολη, αφού αφαιρείται ακριβώς όπως ένα απλό βερνίκι. Δεν χρειάζεται μούλιασμα σε ασετόν, τύλιγμα με αλουμινόχαρτο ή τρίψιμο με λίμα ή buffer. Απαιτείται μόνο η χρήση ασετόν όπως το essie naturally clean gel and polish remover, για απλή και εύκολη αφαίρεση όπως ένα απλό essie color.