Προϊόν Βάση Νυχι΄ών


Βάσεις νυχιών + primer

Βάλε τα σωστά θεμέλια με τις βάσεις νυχιών μας επαγγελματικής ποιότητας. Τα προϊόντα μας θα παρατείνουν τη διάρκεια κάθε μανικιούρ και θα διατηρούν τα νύχια σου δυνατά από την 1η ημέρα.


Close-up of a bottle of essie’s multi-use top & base coat on a two-tone swirly blue background

βάση + top coat

all-in-one top coat & βάση νυχιών

Μια πολυχρηστική βάση + top coat εμπλουτισμένη με έλαιο αργκάν που προετοιμάζει τα νύχια και κλειδώνει το χρώμα, όλα σε ένα προϊόν
Strong Start

για ενδυνάμωση

strong start βάση νυχιών

Η νέα σκληρυντική σύνθεση εμπλουτισμένη με βιοτίνη ενδυναμώνει τα αδύναμα και εύθραυστα νύχια. Το αποτέλεσμα: ένα πανέμορφο μανικιούρ χάρη σε νύχια που είναι πιο ανθεκτικά στο ξεφλούδισμα και τα σπασίματα.
Smooth-e

για λείανση

smooth e βάση νυχιών

Η νέα εμπλουτισμένη με ceramide σύνθεσή μας γεμίζει τις ανομοιόμορφες επιφάνειες του νυχιού για λείο αποτέλεσμα. Δημιουργεί άμεσα λεία και ομοιόμορφη επιφάνεια στα νύχια για συγκράτηση του χρώματος. Δρα ως φραγμός για την αποφυγή λεκέδων στα νύχια. Το αποτέλεσμα: λεία και ομοιόμορφα νύχια χωρίς ραβδώσεις για απλά πανέμορφο μανικιούρ.
Here to stay

για μακρά διάρκεια

here to stay βάση νυχιών

Το «here to stay» της essie είναι η καινοτόμα τεχνολογία μας συγκράτησης χρώματος που εφαρμόζεται ομοιόμορφα, για να συγκρατεί το χρώμα στο νύχι σου. Το «here to stay» της essie είναι μια κορυφαία βάση μακράς διάρκειας που δρα ως φραγμός για την αποφυγή λεκέδων στα νύχια.
PerfectManicure_NailArticle1

Tips και trends Είναι μύθος το ότι πρέπει να αναπνέουν τα νύχια;

Μάθετε αν είναι μύθος το γεγονός ότι τα νύχια πρέπει να αναπνέουν ή μπορείτε να κάνετε συνέχεια τα αγαπημένα σας essie gel.

Αδύναμα νύχια & θεραπεία: Τι μπορείτε να κάνετε;

Tips και trends Αδύναμα νύχια & θεραπεία: Τι μπορείτε να κάνετε;

Ανακαλύψτε τι μπορείτε να κάνετε για τα αδύναμα νύχια και ποια θεραπεία να ακολουθήσετε.