Tips και trends

Ημιμόνιμο μανικιούρ: Πώς να το διατηρήσω;

how to maintain your manicure
Αυτά τα tips& tricks από essie manicurists θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το ημιμόνιμο μανικιούρ μέχρι το επόμενο ραντεβού σας.

GEL TIP 1: Εφαρμόστε μια νέα στρώση βερνικιού.
Διαλέξτε κρεμώδη ή glitter βερνίκια και εφαρμόστε το νέο χρώμα σε όλο το νύχι. Κρεμώδη βερνίκια, όπως το essie wicked, καλύπτουν ομοιόμορφα το κενό, ενώ glitter βερνίκια, όπως το congrats, κάνουν θαύματα στο να κρύβουν τις ατέλειες. Επίσης, αν το ημιμόνιμο είναι σε nude τόνους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ημιδιάφανα βερνίκια όπως το mademoiselle και το allure, καθώς καλύπτουν πιο γλυκά το κενό που έχει δημιουργηθεί. Τέλος, σε όλα τα παραπάνω θα χρειαστεί να προσθέσετε μια στρώση top coat για γυαλάδα και φροντίδα όπως το treat love & color στην απόχρωση sheers to you, see the light και loving hue.

GEL TIP 2: Glitter ombre. Αν είστε πιο δημιουργικές, δοκιμάστε ένα ombre look με glitter. Αρχικά επιλέξτε ένα πυκνό glitter βερνίκι, όπως το set in stones ή το a cut above. Με το πινέλο, εφαρμόστε προσεκτικά το βερνίκι με 2 στρώσεις στο κενό στη βάση του νυχιού σας και έπειτα απλώστε με απαλές κινήσεις το υπόλοιπο glitter προς την άκρη. Ο στόχος δεν είναι να πάει σε ΟΛΟ το νύχι· φροντίστε να καλύψει το 1/3 του νυχιού από τη βάση προς την άκρη για να πετύχετε το τέλειο look καταρράκτη.

GEL TIP 3: Αντίστροφο γαλλικό μανικιούρ. Με ένα λεπτό πινέλο σχεδιάστε μια καμπυλωτή γραμμή στη βάση του νυχιού σας, η οποία θα  καλύπτει το κενό που έχει δημιουργηθεί. Έχετε υπόψη σας ότι βερνίκια με μεγαλύτερη πυκνότητα όπως οι απόχρωσεις Gorge-ous Geodes & Semi-precious tones, δίνουν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα σε αυτό το look επειδή όταν στεγνώνουν φτάνει σε παρόμοιο ύψος με το gel. Αν βάψετε έξω από τη γραμμή, μπορείτε να σβήσετε τα λάθη με ένα υπό γωνία πινέλο ματιών που θα έχετε βουτήξει σε ξεβαφτικό νυχιών. 
Τέλος, ολοκληρώσετε το επιθυμητό look σας με ένα πυκνό, γυαλιστερό top coat για να διατηρήσετε τη λάμψη του μανικιούρ σας, όπως το essie gel setter top coat. Long live the gel mani!