Συχνές Ερωτήσεις

Η τεχνολογία keratin care περιλαμβάνει το παράγωγο βιταμίνης Ε και την προβιταμίνη Β5. Το παράγωγο βιταμίνης E είναι ένας ενεργός ενυδατικός και αντιοξειδωτικός παράγοντας, ενώ η προβιταμίνη B5 περιποιείται και δυναμώνει τα νύχια.

  • το essie gel basecoat είναι υβριδικό gel
  • το essie gel color είναι 100% gel
  • το essie gel topcoat είναι 100% gel

Το υβριδικό gel είναι ένα βερνίκι που περιέχει την τεχνολογία ενός απλού βερνικιού σε συνδυασμό με την τεχνολογία ενός gel. Είναι πιο φιλικό προς το νύχι. Γι’ αυτό το λόγο και το essie gel base coat που έρχεται σε άμεση επαφή με το νύχι είναι υβριδικό gel.

Τα 3 προϊόντα που έρχονται σε επαφή με τα νύχια (essie gel prep, essie gel basecoat και naturally clean gel & polish remover)   περιέχουν προβιταμίνη B5 & βιταμίνη E που δρουν ευεργετικά στην κερατίνη, το βασικό συστατικό των νυχιών.

Εμποτίζουμε βαμβάκι με naturally clean gel & polish remover, το τοποθετούμε πάνω στο νύχι και το τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο για 15 λεπτά, ώστε να ανεβάσει θερμοκρασία και το υλικό να λιώσει από μόνο του. Δεν χρειάζεται τρίψιμο με λίμα ή buffer, απλά με ένα ξυλάκι σπρώχνουμε το υλικό που έχει φουσκώσει.

Το gel πρέπει να αφαιρείται μετά από 2 εβδομάδες έτσι ώστε το νύχι να διατηρηθεί στην καλύτερη κατάσταση και το αισθητικό αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατό. Η διαδικασία αυτή πρέπει να γίνεται από έμπειρους τεχνίτες.

Να θυμάστε, ότι πριν κάνετε ένα μανικιούρ θα πρέπει να είστε σίγουρη ότι τα νύχια σας είναι σε άριστη κατάσταση.

Η χρήση gel συστήνεται σε υγιή νύχια. Σε περίπτωση που τα νύχια είναι ταλαιπωρημένα, θα μπορούσε το μανικιούρ να γίνει με χρήση θεραπείας booster όπως η essie millionnails. Εναλλακτικά το essie gel manicure θα μπορούσε να εφαρμόζεται σε συνδυασμό με το essie gel couture. Δηλαδή ενδιάμεσα σε 2 essie gel manicures θα μπορούσε να γίνει ένα manicure gel couture για να ξεκουράζονται τα νύχια.