Tips και trends

Top σχέδια για νύχια που μπορείτε να κάνετε μόνες σα

Top σχέδια για νύχια που μπορείτε να κάνετε μόνες σα
Αν θέλετε κάτι περισσότερο στο mani σας από το αγαπημένο σας χρώμα και μόνο, η nail art είναι η απάντηση. Και αυτό το καλοκαίρι τα σχέδια στα νύχια είτε πρόκειται για συγκεκριμένα designs είτε για ένα δημιουργικό παιχνίδι με τα χρώματα, είναι ανάμεσα στις μεγαλύτερες τάσεις - και το καλύτερο: μπορείτε να τα κάνετε μόνες σας και το αποτέλεσμα να δείχνει prof! 

Στην παλέτα αυτής της σεζόν τα trending χρώματα είναι τολμηρά, ζωηρά, κορεσμένα, εκπέμπουν ένταση και good vibes – με άλλα λόγια, είναι η χαρά του καλοκαιριού!  Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε εκείνα που ταιριάζουν στο στυλ και τη διάθεσή σας, να βρείτε τα σχέδια που σας ενθουσιάζουν, να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη και να εκφραστείτε – εξάλλου το μανικιούρ δεν έχει να κάνει μόνο με την περιποίηση των νυχιών αλλά είναι και ένα μέσο αυτοέκφρασης, όπως ακριβώς το μακιγιάζ.

Επιλέξαμε 5 τοπ σχέδια για νύχια που θα δούμε πολύ αυτό το καλοκαίρι και σας προ(σ)καλούμε να εμπνευστείτε, να πειραματιστείτε και να κλέψετε τις εντυπώσεις με το αποτέλεσμα που θα δημιουργήσετε… με τα χεράκια σας! 

Vibrant Stripes
Αυτό το εντυπωσιακό nail design βασίζεται στο negative space και τον τολμηρό συνδυασμό έντονων χρωμάτων. Είναι μοντέρνο, fun και ό,τι πρέπει για καλοκαίρι! Θα χρειαστείτε basecoat, τα τρία αγαπημένα σας nail colors, ένα λεπτό πινέλο για να δημιουργήσετε τις γραμμές και topcoat για να κλειδώσετε το αποτέλεσμα. Αν είστε αρχάρια στη nail art μπορείτε να ξεκινήσετε κάνοντας μόνο μία γραμμή στην επιφάνεια των νυχιών σας ενώ οι πιο προχωρημένες μπορείτε να πειραματιστείτε με περισσότερες γραμμές και γεμίσματα με εντυπωσιακά combo χρωμάτων.

Free Floral
Δύο τάσεις σε ένα mani: και αυτό το καλοκαίρι η updated εκδοχή του κλασικού γαλλικού μανικιούρ, που βάζει χρώμα στο τελείωμα των νυχιών αντί για το διαχρονικό παστέλ, είναι στα top trends. Αν, ωστόσο, θέλετε να πάτε με κάτι... έξτρα, δοκιμάστε να το διανθίσετε με ένα ντελικάτο floral μοτίβο σε ένα ή δύο νύχια του κάθε χεριού σας. 

Mixed Print
Δεν θέλετε να δεσμευτείτε με ένα μόνο χρώμα ή σχέδιο; Όλα χωράνε στην ανέμελη διάθεση του καλοκαιριού! Αυτοχεδιάστε, λοιπόν, «ντύνοντας» κάθε νύχι σας με διαφορετικό nail color, και τολμήστε ένα mix&match στα σχέδια, από smiley faces μέχρι λουλουδάτα μοτίβα, αφηρημένα σχήματα και waves.

Micro French 
Το γαλλικό mani αποδεικνύει τις τελευταίες σεζόν πως όχι απλά δεν είναι βαρετό αλλά είναι απίστευτα ευέλικτο και ανατρεπτικό. Παράδειγμα, το micro french μανικιούρ που κάνει τη διαφορά στην τελική πινελιά, κυριολεκτικά: αντί για το κλασικό λευκό τελείωμα στην άκρη των νυχιών, επιλέξτε ένα ζωηρό, έντονο, ακόμα και neon χρώμα που σίγουρα θα μαγνητίσει τα βλέμματα. 

Half-moon mani
Άλλο ένα καλοκαιρινό, super trendy σχέδιο για νύχια που μπορείτε να κάνετε μόνες σας. Σε αυτό το look το half-moon design καταλαμβάνει τη μισή σχεδόν επιφάνεια του νυχιού, ενώ η άλλη μισή μένει ήσυχη, μόνο με το base coat. Επιλέξτε ένα βερνίκι νυχιών σε έντονη καλοκαιρινή απόχρωση, μικρά στρογγυλά στίκερς που θα λειτουργήσουν ως stencil ώστε να δημιουργήσετε το τέλειο half-moon, base coat και top coat και… voila!