Tips και trends

Μπορώ να κάνω συνέχεια ημιμόνιμο στα νύχια μου;

Πολλές φορές οι πελάτισσες νιώθουν πως κάνοντας πολλές συνεχόμενες φορές ημιμόνιμο πως χρειάζονται ένα διάλειμμα να ηρεμήσουν τα νύχια τους να αναπνεύσουν.

Η αλήθεια είναι πως τα νύχια μας δεν αναπνέουν, όλο το οξυγόνο το οποίο χρειάζονται για να δημιουργηθεί η πλάκα του νυχιού και να διατηρηθεί σε υγιή κατάσταση προέρχεται από την κυκλοφορία του αίματος και καθόλου από τον έξω κόσμο. . Ο φόβος που κυριαρχεί γύρω από το ημιμόνιμο που θα πρέπει να μας απασχολήσει είναι τι ποιότητα ημιμόνιμου προτιμάει ο επαγγελματίας να μας τοποθετήσει, πόσο καλά γνωρίζει να μας το τοποθετήσει, πόσο σωστά θα συμπεριφερθεί απέναντι στα νύχια μας και έπειτα πόσο συνεπής είμαστε και εμείς ώστε να το ανανεώσουμε και να το περιποιηθούμε στην κατάλληλη ώρα. Εδώ έρχεται η essie να κάνει την διαφορά στην αγορά με το essie gel το οποίο περιέχει keratin care μια τεχνολογία η οποία περιέχει παράγωγο βιταμίνης Ε και προβιταμίνη Β5 τα οποία παρέχουν ενεργή ενυδάτωση και καταπραϋντικές ιδιότητες στο φυσικό νύχι.

Άρα κάνοντας ημιμόνιμο που παρέχει ενυδατικούς παράγοντες στο νύχι μας όπως το essie gel, και εφόσον το αφαιρέσετε και τοποθετήσετε πάλι παραπάνω από μια φορές απλά σιγουρευτείτε πως θα επιστρέψετε στον επαγγελματία εγκαίρως ώστε να το ανανεώσετε, τότε τα νύχια σας θα είναι στην καλύτερη φυσική τους κατάσταση.