Tips και trends

Δημιουργήστε το τέλειο nail look με gel couture!

GelManicure_NailArticle

GelLikeShine_NailArticle

Μερικές φορές θέλετε μια γρήγορη αλλαγή στο χρώμα των νυχιών σας ή τη δυνατότητα να βελτιώσετε το look του μανικιούρ σας. Μερικές φορές θέλετε ένα χρώμα που θα λάμπει όλη την εβδομάδα. Ορισμένα βερνίκια νυχιών διαθέτουν συνθέσεις που παρατείνουν τη διάρκεια του χρώματος και το προστατεύουν για μεγαλύτερη αντοχή. Η essie, η αγαπημένη ειδικός νυχιών της Αμερικής από το 1981, προσφέρει μια πολυτελή σειρά βερνικιών μακράς διάρκειας και αντοχής στη συλλογή Gel Couture, μια παλέτα αποχρώσεων που συνεχώς ανανεώνεται και ένα ειδικά διαμορφωμένο essie Gel Couture top coat βερνίκι για άμεση λάμψη με μεγάλη διάρκεια στο σπίτι!      

 
Η παλέτα τελειότητας, συνδυάζοντας διάρκεια και αντοχή, εφαρμόζεται σε δύο απλά βήματα:  

 
ΒΗΜΑ 1:
αφού καθαρίσετε τα νύχια με ξεβαφτικό νυχιών, διαλέξτε ένα βερνίκι essie gel couture που ταιριάζει στη διάθεσή σας και εφαρμόστε μια πρώτη στρώση (δεν απαιτείται η χρήση βάσης!). Για πιο ζωντανό, βαθύ χρώμα εφαρμόστε μια δεύτερη στρώση. 

 
ΒΗΜΑ 2: εφαρμόστε στο μανικιούρ σας το ειδικά σχεδιασμένο platinum grade finish gel couture top coat, που θωρακίζει το χρώμα και προσφέρει άμεσα καθρεφτίζουσα λάμψη όπως το gel. 

 
PRO TIP: το gel couture είναι ένα σύστημα. Επομένως, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε το βερνίκι gel couture και το top coat μαζί για βέλτιστα αποτελέσματα, πετυχαίνοντας ένα couture essie μανικιούρ που θα λατρέψετε.   
 
Όλο αυτό το DIY μανικιούρ μπορεί να σας φαίνεται σαν κάτι τελείως νέο. Αλλά μην το βάζετε κάτω! Άλλωστε, η essie λατρεύει τα κορίτσια που επιμένουν. Τα καλά νέα είναι ότι με τη συλλογή essie gel couture, δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας για να δημιουργήσετε δεξιοτεχνικά μανικιούρ που διαρκούν. Με το ειδικά σχεδιασμένο πινέλο, την ακριβή εφαρμογή του βερνικιού και την άμεση, βελτιστοποιημένη διαδικασία, το essie gel couture είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να αποκτήσετε το look ενός τέλειου μανικιούρ με έντονη λάμψη και διάρκεια από την άνεση του σπιτιού σας. 

Μετά από εκτενή έρευνα και ανάπτυξη εξασφαλίσαμε το essie gel couture να είναι εύκολο στη χρήση. Η απλότητα του συστήματος, η απαράμιλλη σύνθεση για άψογη εφαρμογή και το πινέλο ακριβείας κάνουν τη διαδικασία τόσο εύκολη όσο και διασκεδαστική. 

Και μάλιστα −το essie gel couture αφαιρείτε εύκολα με ασετόν− για να σβήνετε τα λάθη χωρίς κόπο. Όταν προσπαθείτε να βελτιώσετε τις δεξιότητες και την αυτοπεποίθησή σας, το essie gel couture είναι η ιδανική λύση. Απλά δοκιμάστε το! Με λίγη εξάσκηση όλα γίνονται. Δεν είδατε πόσο θεϊκές είναι οι αποχρώσεις των βερνικιών;