Tips και trends

3+1 tips νυχιών για το καλοκαίρι

3+1 tips νυχιών για το καλοκαίρι
Είναι γεγονός: το καλοκαίρι οι περισσότερες beauty συζητήσεις στρέφονται γύρω από την σωστή αντηλιακή προστασία της επιδερμίδας, λιγότερο γύρω από την προστασία των μαλλιών και ελάχιστα έως καθόλου γύρω από την προστασία και φροντίδα των νυχιών. Κι όμως, και τα νύχια ταλαιπωρούνται το καλοκαίρι: η επαφή με το νερό και την άμμο αλλά και η έκθεση στον ήλιο, είναι μια σκληρή δοκιμασία τόσο για το mani-pedi (που συνήθως δεν καταφέρνει να επιβιώσει άθικτο μέχρι την επιστροφή από τις διακοπές) όσο και για την επιδερμίδα γύρω από τα νύχια, η οποία ταλαιπωρείται από την αφυδάτωση. 

Τα καλά νέα: όλα τα παραπάνω μπορείτε εύκολα να τα αποφύγετε από αυτό το καλοκαίρι και στο εξής, αρκεί να... δείξετε λίγη περισσότερη αγάπη και φροντίδα στα νύχια σας ακολουθώντας τα tips που μοιράστηκαν μαζί μας οι αγαπημένοι μας nail experts!

#1
Αν επιμελείστε με τα χεράκια σας το mani –pedi σας, είναι πολύ σημαντικό να επενδύσετε σε υψηλής ποιότητας βάση και topcoat. Η μεν βάση θα προστατέψει τα νύχια σας από το κιτρίνισμα, θα τα ενδυναμώσεις και θα γίνει ο ιδανικός καμβάς πάνω στον οποίο θα στρώσει τέλεια το βερνίκι, το δε top coat θα κλειδώσει το χρώμα, θα δώσει λάμψη και διάρκεια στο αποτέλεσμα. Δοκιμάστε την βάση νυχιών here to stay που εξασφαλίζει έως και 2 μέρες μεγαλύτερη διάρκεια σε όλα τα βερνίκια και το top coat speed setter που σταθεροποιεί το βερνίκι, δίνει λάμψη στο χρώμα και στεγνώνει σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα.

#2
Για ένα πραγματικά beach-proof μανικιούρ και πεντικιούρ, προτιμήστε ultra σταθερές συνθέσεις, όπως τα βερνίκια gel couture και το αντίστοιχο topcoat της σειράς, που δίνει εκτυφλωτική λάμψη στο χρώμα και μεγάλη διάρκεια.

#3
Το αλάτι της θάλασσας, το χλώριο της πισίνας, ο ήλιος, αφυδατώνουν την επιδερμίδα και στην περιοχή των νυχιών – αυτός είναι ο λόγος που συχνά οι παρονυχίδες... εξαγριώνονται το καλοκαίρι, και ειδικά στις διακοπές. Πώς μπορείτε να το αποφύγετε; Πάρτε μαζί σας το apricot cuticle oil, το best selling περιποιητικό λαδάκι, και εντάξτε το στην ενυδατική ιεροτελεστία της επιδερμίδας σας μετά το ντους. Απλώστε το με απαλό μασάζ γύρω από τα νύχια των χεριών και των ποδιών σας, και αφήστε την σούπερ θρεπτική του σύνθεση να αναλάβει τα υπόλοιπα. 

+1
Αν η άμμος και ο ήλιος κατάφεραν να κερδίσουν τη μάχη θαμπώνοντας το χρώμα των νυχιών σας, εσείς θα κερδίσετε τον πόλεμο: φρεσκάρετε κάθε δύο-τρεις μέρες το mani-pedi σας εφαρμόζοντας μια λεπτή στρώση topcoat μακράς διάρκειας, όπως το speed setter ή το good to go για γρήγορο στέγνωμα, λάμψη και προστασία από το κιτρίνισμα.
Extra tip: Η περίοδος των διακοπών είναι ιδανική για να αφήσετε τα νύχια σας να ξεκουραστούν αν τα βάφετε non-stop όλους τους υπόλοιπους μήνες του χρόνου ή αν είναι ταλαιπωρημένα. Είτε ακούτε θετικά την προοπτική να τα αφήσετε «γυμνά» είτε σας είναι αδιανόητο να τα αφήσετε χωρίς χρώμα, και για τις δύο περιπτώσεις η απάντηση που δίνει η essie είναι η ίδια: η σειρά Treat, Love & Color είναι ειδικά μελετημένη για την ενδυνάμωση των νυχιών, η σύνθεσή της συνδυάζει βάση, χρώμα και topcoat, ώστε με μία κίνηση να προσφέρει στα νύχια τη φροντίδα και την προστασία που χρειάζονται. Μέσα σε μία εβδομάδα μειώνει κατά 60% το ξεφλούδισμα και κατά 40% το σπάσιμο των νυχιών, ενώ η μεγάλη γκάμα μοντέρνων αποχρώσεων, καλύπτει ακόμα και την πιο απαιτητική beauty addict!