εάν είστε καταναλωτής και έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας, επικοινωνήστε με το Τμήμα Καταναλωτών χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα ή στα παρακάτω τηλέφωνα
800 11 300 30 (από σταθερό χωρίς χρέωση)
+30 210 6188531 (από κινητό ή από Κύπρο).

εάν είστε επαγγελματίας και έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία για την essie μπορείτε να επικοινωνήσετε χρησιμοποιώντας την φόρμα και επιλέγοντας το θέμα εξυπηρέτηση επαγγελματιών, πληκτρολογώντας τα στοιχεία σας και την ερώτησή σας.

Τέλος πατήστε το κουμπί αποστολή

φόρμα επικοινωνίας

  • Αυτό το πεδίο είναι υποχρεωτικό.

Πρέπει να είστε τουλάχιστον 16 ετών για να υποβάλλετε τη φόρμα.

Η essie και αξιόπιστα τρίτα μέρη θα χρησιμοποιήσουν τα προσωπικά σας δεδομένα για να διαχειριστούν το ερώτημά σας ή να απαντήσουν στην ερώτησή σας, καθώς και για αναλύσεις και έρευνα αγοράς.

Σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς, έχετε το δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης, διόρθωσης, μεταφοράς, διαγραφής ή προβολής αντιρρήσεων. Αν θέλετε να ασκήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένης της διαγραφής σας από ενέργειες μάρκετινγκ, μπορείτε να στείλετε email στο [email protected]

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, ανατρέξτε στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Η essie αποτελεί μέρος της L'Oréal Hellas.