Όμπρε Νύχια από την Rita Remark

Η Spring 2017 runway collection του Michael Costello, είναι επηρεασμένη από την σχέση μεταξύ της φωτεινής και της σκοτεινής πλευράς της θηλυκότητας. Η Rita Remark εμπνεύστηκε από την collection και δημιούργησε για την essie ένα υπέροχο όμπρε σχέδιο στα νύχια που θυμίζει ένα υβρίδιο του σκότους και του φωτός. Εμπνεύστηκε από το χρυσά και acai υφάσματα που παρουσιάστηκαν στην κολεξιόν, και επέλεξε 2 χρώματα της essie, το βαθύ sole mate και το χρυσό getting groovy ώστε να απεικονίσει πολυτελώς αυτή την αντίθεση.

essie προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν:

 

get the look:

  1. 1.  απλώνουμε μια στρώση first base στα νύχια

  2. 2.  απλώνουμε μια στρώση από το getting groovy

  3. 3.  Χρησιμοποιώντας μια συνθετικό λάτεξ σφουγγαράκι απλώνουμε το getting groovy και το sole mate οριζόντια στο άκρο, και τα αναμιγνύουμε τα μαζί ελαφρά.

  4. 4.  Δουλεύοντας γρήγορα, πατάμε το σφουγγάρι στο νύχι και δημιουργούμε μια ελαφριά σκιά ή ένα όμπρε σχέδιο στα νύχια.

  5. 5.  Επαναλαμβάνουμε σε όλα τα νύχια και τελειοποιούμε με το good to go top coat.

 

Essie pro tip:

Εάν λερωθούν τα επωνύχια και η περιοχή γύρω από το νύχι από υπολείμματα βερνικιού που έχει το σφουγγαράκι, η Rita προτείνει να έχουμε ένα διορθωτικό στυλό essie corrector pen και να το εμποτίζουμε στο ασετόν ώστε να είναι πάντα υγρό και να καθαρίσει πιο γρήγορα/εύκολα.