Η Γωγώ Φαρμάκη μιλάει για τις Kisterss

QUESTIONNAIRE ΓΙΑ ΓΩΓΩ ΦΑΡΜΑΚΗ & kisterss

 

Tι σημαίνει kisterss;

Η λέξη Kisterss , προέρχεται από τη σύνδεση των λέξεων Φαρμα-κη Sisters = Kisterss . 

Θέλαμε να χαρακτηρίσουμε το brands μας με μια λέξη που αγαπάμε πρώτα απ´όλα εμείς αλλά κυρίως θέλαμε αυτή η λέξη να μας χαρακτηρίζει ! Πολλοί νομίζουν ότι προέρχεται από τη λέξη φιλί , αλλά η πραγματικότητα είναι ότι προέρχεται από το επίθετο μας ! 

Πώς επιλέγετε τα χρώματα που πρωταγωνιστούν στις εκάστοτε συλλογές ρούχων που φέρουν την υπογραφή σας; Από πού αντλείτε έμπνευση για τις νέες δημιουργίες σας κάθε φορά;

Πάντα μας αρέσει να δημιουργούμε για αυτό και φέτος αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε τα δικά μας Πρίντ βασιζόμενοι σε χρώματα που αγαπάμε και μας θυμίζουν έντονα το καλοκαίρι . 

Εμπνεόμαστε από τις γυναίκες που υπάρχουν και κυκλοφορούν γύρω μας , είναι η καλύτερη πηγή έμπνευσης ! 

Η μόδα γεννιέται και αναπραγεται στην δρόμο !

 

Ποια η έμπνευση των μοτίβων της φετινής ss’18 collection;

Η νέα Kisterss collection χαρακτηρίζεται από διαφορετικά prints, έντονα χρώματα, αέρινα υφάσματα . Έχουν πολύ θηλυκές γραμμές ενώ συνδυάζουν το elegant με το sexy ! 

Ποιο είναι κατά τη γνώμη σας τα musthave κομμάτια του στυλ για αυτό το καλοκαίρι και σε τι αποχρώσεις; ( ιδανικά θα θέλαμε ένα κομμάτι ανά απόχρωση της φωτογράφισης)

Τα high cut μαγιό είναι η νούμερο ένα τάση στα φετινά μαγιό ιδανικά σε παστέλ αποχρώσεις , καθώς και τα belt bags ενώ Δεν λέμε όχι σε ένα maxi αέρινο φόρεμα !

 

Ποια απόχρωση προτιμάτε για το μανικιούρ σας αυτή τη σεζόν;

Αγαπώ τα gel couture της essie που μου προσφέρουν διάρκεια στο μανικιούρ μου αλλά και ποικιλία στις αποχρώσεις! Για αυτό το καλοκαίρι θα παίξω με παστέλ & φωτινές αποχρώσεις οπως γαλάζιο το get intricate, πορτοκαλί το looks to thrill, ροζ το haute to trot  και λαχανί το take a walk είναι ιδανικές για να δώσουν μια πιο φρέσκια πινελιά στο outfit αλλά και στη διάθεση μας !