Η φθινοπωρινή ρουτίνα για περιποιημένα νύχια

το καλοκαίρι τέλειωσε και μείναμε με ωραίες μεν αναμνήσεις αλλά τα νύχια μας ταλαιπωρήθηκαν! Το συχνό ή ακόμα και συνεχόμενο ημιμόνυμο που κάναμε τους περασμένους μήνες είχε σαν αποτέλεσμα τα νύχια μας να αφυδατωθούν και να είναι αδύναμα και εύθραυστα. Τι μπορούμε να κάνουμε τώρα για αυτό;

5 απλά βήματα για να είναι πάλι υγιή και περιποιημένα:

  1. Πρώτο Βήμα: Αναδόμηση

Όπως τα μαλλιά μας χρειάζονται αναδόμηση και ενίσχυση της κερατίνης μετά το καλοκαίρι, έτσι ακριβώς και τα νύχια μας. Γνωρίζατε ότι το κύριο συστατικό των νυχιών μας είναι η κερατίνη η οποία επηρεάζεται από το συχνό ημιμόνυμο;!  Για την ενίσχυση της θα χρησιμοποιήσουμε τη θεραπεία millionails ως βάση.  Θεραπεία με χίλια μόρια σιδήρου, ασπίδα ινών και μετάξι για αναδόμηση, αποκατάσταση και ενυδάτωση.

  1. Δεύτερο Βήμα: Χρώμα

Το φθινόπωρο έφτασε με 90s διάθεση στις αποχρώσεις φέτος. Επιλέξτε την αγαπημένη σας απόχρωση από τη νέα συλλογή fall collection της essie και πείτε ναι στο dressed to the 90s!

  1. Τρίτο Βήμα: Λάμψη & Διάρκεια

Ποια γυναίκα δεν αναζητά λίγη λάμψη στη ζωή της και ειδικότερα στο στυλ της;! Για πιο λαμπερό και μεγάλης διάρκειας αποτέλεσμα χρησιμοποιείστε το essie gel setter top coat.

  1. Τέταρτο βήμα: Θρέψη

Τα έλαια έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητας μας! Περιποιηθείτε καθημερινά τα επωνύχια σας τοποθετώντας το apricot cuticle oil και κάνοντας ελαφρύ μασάζ περιμετρικά του νυχιού.

  1. Πέμπτο βήμα: Ενυδάτωση

Το αποτέλεσμα θα γίνει πιο ιδανικό με την καθημερινή ενυδάτωση των χεριών σας με τη χρήση ενυδατικής κρέμας της επιλογής σας.

 

Είστε έτοιμη για ακαταμάχητα νύχια και αυτό το φθινόπωρο;