Η Βάσσια Κωσταρά μας προτείνει τα must βερνίκια νυχιών της σεζόν

Springblossom - H fashion designer Βάσσια Κωσταρά ενώνει τις δυνάμεις της με την essie και και μας προτείνει τις must αποχρώσεις της σεζόν!

 

ELLE:Τι σας εμπνέει ώστε να δημιουρ- γείτε τα μοναδικά μοτίβα που θαυμάζουμε στις συλλογές σας κάθε σεζόν;

Βάσσια Κωσταρά: Η έμπνευση για μένα ξεδιπλώνεται μέσα από δυναμικές καταστάσεις της ζωής και της καθημερι- νότητάς μου, όπως ο χορός, η μουσική και η εξερεύνηση, αλλά βρίσκει διέξοδο στην αναπόληση.

ELLE: Tι σημαίνει για εσάς limited collection;

Β.Κ.:Σε μια εποχή άκρως τυποποιημένη και μαζική, ιδιαίτερα στο κομμάτι του στυλ, η αυθεντικότητα είναι το ζητούμενο για όλες τις γυναίκες. Εξ' ορισμού, λοιπόν, μια limited collection υπόσχεται να αναδείξει τη μοναδικότητα.

ELLE: Πώς επιλέγετε τα χρώματα που πρωταγωνιστούν στα ρούχα σας;

Β.Κ.:Προτιμώ να μην περιορίζομαι δη- μιουργικά από τις τάσεις. Για παράδειγμα, στη φετινή συλλογή μου για την άνοιξη και το καλοκαίρι κυριαρχούν το μπλε, το μοβ, το σμαραγδί, χρώματα που παρα- δοσιακά κατατάσσονται στη χειμερινή παλέτα.

ELLE: Ποια είναι τα must have κομμάτια για την άνοιξη και πώς συνδυάζονται με τα βερνίκια από τη νέα συλλογή της essie; Β.Κ.:          Wrap φορέματα με boho-chic διάθεση συνδυάζονται ιδανικά με το δυ- ναμικό stripes& sails(1), ένα γαλαζο- πράσινο βερνίκι που τραβάει τα βλέμματα.

Pyjamas style κοστούμια φοριούνται με το ancftordown(2), ένα βερνίκι σε κλασικό navy blue για κομψό λουκ.
Μεταξωτά μαντίλια σε παστέλ απο- χρώσεις που φοριούνται στο λαιμό, στο χέρι ή στα μαλλιά σαν hair accessory, «πα- ντρεύονται» με το βεραμάν βερνίκι bon boy-age(3).
Αέρινες φούστες και φορέματα με βολάν ταιριάζουν ιδανικά με το βερνίκι perfectmate(5) σε ρομαντικό κοραλλί- ροζ τόνο.

Ευφάνταστα παντελόνια με cropped tops για ένα girly look συνδυάζονται με το παιχνιδιάρικο at tfte ftelm(6) σε πορτο- καλοκόκκινο τόνο.

ELLE:Ποια απόχρωση προτιμάτε για το μανικιούρ σας αυτή τη σεζόν;

Β.Κ.:To passport to sail (4), ένα nude βερνίκι που πάει με όλα. Γιατί αν δεν είναιστηνessie, δενείναιστημόδα.

 

Η Βάσσια Κωσταρά είναι ιδιοκτήτρια και fashion designer του ομώνυμου brand Vassia Kostara, vassiakostara.com. Τα ρούχα που φοράει φέρουν όλα την υπογραφή της.